Кандидат-студент 2017

Започна приемът на документи за кандидатстудентските изпити в СУ през 2011

Posted on: февруари 28, 2011


Днес (28.02.2011) започна приемането на документи за кандидатстудентските изпити в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ за настоящата кандидатстудентска кампания 2011. Документите се приемат както в сградата на Ректората (в Информационния център, точно срещу изхода на метрото), така и в регионалните бюра за прием на документи в страната, които можете да видите тук.

Необходимите документи са: лична карта, комплект документи и банков документ за платена такса. Документите се подават лично или чрез други хора. Комплектът документи се закупува на място. Таксата в размер на 30 лв. за един изпит се плаща по банков път или в Паричен салон на Софийски университет, който се намира в сградата на Ректората, северно крило, 4 етаж. Банковата сметка на СУ можете да видите тук.

Датите за предстоящите изпити можете да видите тук.

Крайният срок за подаване на документи е 18 март 2011 г. за предварителните изпити и 30 май за редовните (27 май за регионалнитя бюра)

Advertisements

1 Response to "Започна приемът на документи за кандидатстудентските изпити в СУ през 2011"

Добър ден!Имам въпрос..Имам 6.00 по химия на национално състезание по екология и природни науки,което се проведе в Кърджали тази година.Идвах до университета и ми казаха, че тази оценка служи за приемен изпит.Кога и къде трябва да подам документи за прием? Благодаря предварително!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: